acıkanlar için TAS KEBABI




malzemeler

  • 400 gr kuşbaşı et
  • 1 baş soğan
  • 1 büyük patates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz biber
  • Sıvı yağ

hazırlanışı

Öncelikle sıvı yağ eklediğimiz tavaya eti alıp kavurmaya başlıyoruz.
Et suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte pişiriyoruz.
Suyunu çekince ince doğranmış soğan ve sarımsağı ekleyip iyice kavuruyoruz, salçayı da ekliyoruz.
Kaynar suyu etin üzerini geçecek kadar ekliyoruz.
En son küp küp doğranmış patatesi de ekleyip kapağı kapalı olarak patatesler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun…
vidiolu destek için ======>>>>http://www.uzmantv.com/konu/tas-kebabi-nasil-yapılır

kaynakça http://www.nefisyemektarifleri.com/tas-kebabi-tarifi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tebeşir

beyin erimesi hastalığı NEDİR NASIL OLUR Hakkında hersey

yazın sivri sineklerden kurtulma yöntemleri .sivri sinek sokmalarına ne iyi gelir ?