acıkanlar için TAS KEBABI
malzemeler
- 400 gr kuşbaşı et
- 1 baş soğan
- 1 büyük patates
- 2 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
- Toz biber
- Sıvı yağ
hazırlanışı
Öncelikle sıvı yağ eklediğimiz tavaya eti alıp kavurmaya başlıyoruz.Et suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte pişiriyoruz.
Suyunu çekince ince doğranmış soğan ve sarımsağı ekleyip iyice kavuruyoruz, salçayı da ekliyoruz.
Kaynar suyu etin üzerini geçecek kadar ekliyoruz.
En son küp küp doğranmış patatesi de ekleyip kapağı kapalı olarak patatesler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun…
vidiolu destek için ======>>>>http://www.uzmantv.com/konu/tas-kebabi-nasil-yapılır
kaynakça http://www.nefisyemektarifleri.com/tas-kebabi-tarifi/
Yorumlar
Yorum Gönder